LED lekte lys Nyheter

Hva er forskjellen mellom rund T5 LED-lekt og T5 brakettlys

2022-08-15

Rund form T5 LED lekte- og brakettlys er mye brukt i hjemmetak, korridorganger, bakgrunnsvegger, butikkutstillinger, supermarkedskontorer og andre scener. De to er i utgangspunktet like i sceneapplikasjoner, noe som fører til at mange bruker lysstrimler og braketter når de dekorerer. Jeg vet ikke valget av lampe. Så, hva er forskjellen mellom rund T5 LED-lekt og brakettlampe?


Først, la oss forstå konseptet med rund form T5 LED lekte og T5 brakett lys.


Rund form T5 LED-lekt refererer til å sveise LED-lyset på en kobbertråd eller et båndformet fleksibelt kretskort med en spesiell prosesseringsteknologi, og deretter kobles til en strømkilde for å avgi lys. Den er oppkalt etter at den er formet som en lysstripe når den sender ut lys.

La oss deretter ta en titt på hovedforskjellene mellom de to.

Rund form T5 LED lekte er programvare. Lengden er for det meste i meter. Den kan kuttes etter faktiske behov. Den har egenskapene til krølling og myk som en ledning, noe som er praktisk for hjørnemontering. Den er dimbar, kan kontrollere fargeendringer, og kan velge monokrom og RGB. Effekten kan bringe fargerike og fargerike visuelle effekter til miljøet. Siden LED-stripene kun kan spille en dekorativ rolle, ikke hovedbelysningsrollen, anbefales det å bruke varmhvitt til rom som stue og spisestue, slik at romeffekten blir mer varm og mer iøynefallende.
Sammenlignet med den runde T5 LED-lekten, har T5-brakettlampen en standardstørrelse, og det er flere spesifikasjoner for kraft og lengde. En rekke størrelser kan møte de kombinerte behovene til forskjellige rom. T5-brakettlampen er installert separat i lampeperlene. Det er lettere å vedlikeholde og erstatte når det er ødelagt. I motsetning til utskifting av hele stripen, kan T5-brakettlampen bare erstatte den ødelagte delen.
I tillegg er varmeavledningskapasiteten og fargegjengivelsen til T5-brakettlampen bedre enn LED-stripen. Kraften og lysstyrken i samme lengde er høyere enn for den runde T5 LED-lekten, som effektivt kan beskytte synet og kan brukes i generelle lysmiljøer. Hvis du trenger et lyst og behagelig visuelt miljø, er det et veldig klokt valg å velge en brakettlampe.

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept