LED lekte lys Nyheter

Hva kjennetegner Middle End rundform T5 LED lektelys

2022-08-15

Midtende runde T5 LED lektelys kjennetegnes ved at det inkluderer et lamperør, to lyskildekort og en konstantstrømdrivmodul. De to lyskildekortene er skråstilt utover og symmetrisk anordnet på begge sider av lamperøret, og konstantstrømdrivmodulen er anordnet i lamperøret. Og den er plassert mellom de to lyskildekortene, og konstantstrømsmodulen er koblet til de to lyskildekortene for å gi strøm til dem.

Midtendens runde T5 LED-lektelys inkluderer to hodeplater som er anordnet i begge ender av lamperøret for å lukke lamperøret, og både lamperøret og de to hodeplatene er laget av PC-materiale. Lamperøret inkluderer en U-formet bunnplate, to første vertikale plater, to første skrånende plater, en første horisontal plate og to første bueformede plater. De to første vertikale platene er henholdsvis anordnet på de øvre endene av de to første vertikale platene skrånende innover, og de to første bueformede platene er forsenket innover og er henholdsvis anordnet mellom de to første skrånende platene og de to kantene til den første horisontale tallerken.

Midtende rundform T5 LED lektelys er karakterisert ved at: innsiden av den første horisontale platen er forsynt med to første "l"-formede plater motsatt av hverandre, og de to første "l"-formede platene er dannet mellom de to For sporet som beveger seg i horisontal retning, er avstanden mellom de to første "l"-formede platene mindre enn bredden til konstantstrømdrivmodulen.

Midtendens runde T5 LED-lektelys inkluderer et lamperør, to lyskildekort og en konstantstrømsmodul. De to lyskildeplatene er skrånende utover og er symmetrisk anordnet på begge sider av lamperøret. Konstantstrømdrivmodulen er anordnet i lamperøret og plassert på begge sider. Mellom lyskildekortene er konstantstrømdrivmodulen koblet til de to lyskildekortene for å gi strøm til dem. Bruksmodellen har tilstrekkelig varmeavledningsplass, den største lysende overflaten, jevn luminescens, høy stabilitet, lang levetid, lav lamperørhøyde og vakkert utseende.

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept