LED lekte lys Nyheter

  • Her er alt du trenger å vite om LED-rørlys, for å hjelpe deg å ta det riktige valget for ditt hjem Rørlys er vanlig i hjemmene og kan finnes i soverom, salonger, kjøkken og arbeidsplasser, så vel som i kommersielle installasjoner. Rørlys er tilgjengelige i forskjellige størrelser og lysstyrkenivåer, noe som gjør kjøpsvalget forvirrende. Rørlys er tilgjengelig som LED-rørlys og fluorescerende rørlys. Begge har varianter, når det gjelder lysstyrke, lengde, nytte, etc.

    2022-12-30

  • Vanligvis, når du velger en tilkoblet skyggefri T5 LED Batten lysleverandør, er det nødvendig å vurdere jungeltelegrafen, omdømme og popularitet. Merket er sjelen til selskapet. Etter en lang periode med publisitet, promotering og ettersalgsservice, kan merkevaren sakte akkumuleres.

    2022-12-01

  • Med utviklingen og endringen av det moderne samfunnet blir det raske moderne livet mer og mer akseptert av mennesker, og folk søker mer og mer et liv av høy kvalitet. De skreddersydde Linkable T5 LED lektelysene brukes også stadig oftere. Den er energibesparende og miljøvennlig, og er dypt elsket av folk.

    2022-11-28

  • LED Batten-lys er den perfekte løsningen for kommersielle belysningsbehov. Disse lysarmaturene er designet for å spare energi og redusere vedlikeholdskostnadene. LED-lyskilden bruker 30 % mindre strøm for å produsere samme mengde lys som lysrør, og den er vedlikeholdsfri. Fordi det er LED, vil du aldri høre summingen som fluorescerende armaturer lager.

    2022-11-28

  • Det spesialtilpassede Linkable T5 LED-lektelyset er en lysarmatur som består av LED-lyskilde, kontrollenhet (vanligvis strømforsyning), lysfordelingskomponenter og skall.

    2022-08-15

  • Fordi det er mange koblingsbare leverandører av T5 LED-lektlys, så når brukere velger dette produktet, må de velge en leverandør

    2022-08-15

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept