LED flomlys Nyheter

Lys, effektiv og holdbar LED-flombelysning

2023-06-15

Lys, effektiv og Slitesterk LED-flombelysning


Bruk vår kommersielle KOFI LED-flom lys for bygningsfasader, parkeringsplasser og landskap. Disse kraftige og effektive lys er designet for å erstatte 300W til 900W metallhalogen eller høytrykksnatriumarmaturer med 60 % besparelse i energibruk.


Tilgjengelig i fire modeller, disse KOFI LED flomlys leverer 30 000 til 90 000 lumen med en imponerende lyseffekt på 100 Lm/W, og gir deg lys, høykvalitets belysning til en lav energikostnad. Deres mangfoldige strålevinkel gir en ideell balanse mellom en smal, fokusert stråle og en bredere, diffus lysspredning, som gir utmerket dekning og intensitet. De kan også dimmes når de er koblet til LED-kompatible kontroller, gir deg fleksibiliteten til å skape det perfekte lysmiljøet for alle situasjon.


LED flomlys er bygget for å vare, med en IP65-klassifisert kapsling som beskytter mot vannstråler og støv, og en bred driftstemperaturområde som sikrer drift gjennom de kaldeste nettene og varmeste dager.

De leveres som standard med tappfeste brakett. For stangmontering er en enkel stangbrakett tilgjengelig som en tilbehør.


Ønsker du å spare på installasjonen din? Våre KOFI  LED-flomlys er rabattkvalifisert, slik at du kan dra full nytte av energieffektivitet insentiver som tilbys av verktøy når du oppgraderer fra eldre belysning teknologi, inkludert eldre LED-belysning.


Med tusenvis av solgte enheter er KOFI LED-flomlys en velprøvd og pålitelig løsning for kommersiell belysning. Støttet av en 2-års garanti og LED-lys reagerer kundestøtte, kan du være trygg på at du gjør en klok investering med LED-flomlys. Bestill KOFI flomlys for din applikasjon i dag.

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept