Bransjenyheter

Vietnam LED-belysningsmarked: industritrender, vekst, muligheter og prognose 2022-2027

2022-11-25



I 2021, VietnamLED lysmarkedet nådde en verdi på 604 millioner dollar. Når vi ser fremover, forventer IMARC Group at markedet vil nå USD 943 millioner innen 2027, og viser en CAGR på 7,5 % i løpet av 2022-2027.


Den første LED-en var en infrarød-emitterende enhet patentert i 1961, og den første praktiske LED-en med synlig spektrum ble utviklet i 1962. For tiden er LED-er integrert i pærer og armaturer for generell belysning. En godt designetLED lysSystemet har flere fordeler i forhold til det konvensjonelle belysningssystemet som bruker gløde- eller lysrørsteknologier som bedre effektivitet, holdbarhet, allsidighet, mindre i størrelse, langvarig og miljøvennlig. En annen stor fordel med å bruke LED-belysningssystem er at det ikke utstråler varme som i gløde- eller lyspærer. En kjøleribbe, som er en passiv enhet, trekker bort varmen fra lysdioder ved å absorbere den og spre den i omgivelsene. Dette forhindrer at LED-produkter blir overopphetet eller utbrent.


Over hele Vietnam blir glødepærer, spesielt innen gatebelysning, erstattet med LED-pærer. Den vietnamesiske regjeringen støtter kraftig bruken av LED-belysning gjennom to store prosjekter - Vietnam Energy Efficient Public Lighting Project (VEEPL) og Vietnam National Energy Efficiency Plan (VNEEP) - som tar sikte på å redusere energiforbruket og karbonfotavtrykk. Drevet av sine mange fordeler i forhold til konvensjonelle lysteknologier, er markedet for LED-belysning i Vietnam vitne til sterk vekst og forventes å dominere landets belysningsindustri i de kommende årene.

Ressursreferanse:
https://www.imarcgroup.com/vietnam-led-market
Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept