LED spotlight Nyheter

Hva er forskjellene mellom LED-spotlight med COB-installasjonsmetoder

2022-08-15

LED-spotlight med COB er en slags lysarmatur som er mye brukt i kommersiell belysning. Den har gode applikasjonseffekter i museumsbelysning, utstillingshallbelysning, hotellbelysning, cateringbelysning, kontorbelysning og butikkbelysning. For anvendelse av en kommersiell lysscene har LED-spotlights også forskjellige funksjoner og forskjellige typer spotlights. Så hva er forskjellene mellom ulike typer LED-spotlight med COB-installasjonsmetoder?

LED spotlight med COB kan deles inn i LED antirefleks spotlights, LED skinne spotlights, LED magnetiske skinne spotlights, LED overflatemonterte spotlights, LED innfelte spotlights, LED zoom spotlights, LED dimming spotlights, etc., LED vanntette spotlights, etc., lamper med forskjellige typer funksjoner kan velges i henhold til scenens behov.

Ut fra ovenstående LED-spotlight med COB-funksjonstyper, er det innebygd installasjon, skinneinstallasjon og overflatemonteringsmetoder ved installasjon av LED-spotlights. Innfelt montering er monteringsmetoden til innfelte spotlights, og det er også en vanlig monteringsmetode for spotlightprodukter. Den må åpne et hull i taket. Det meste av armaturhuset er innebygd i taket under installasjonen, så denne installasjonsmetoden vil ikke påvirke rommet. Den generelle dekorasjonsstilen til bygningen kan være i samsvar med garantien for bygningens dekorasjonsstil.

LED-spotlight med COB og LED magnetiske skinnelys og innfelte spotlights monteres på forskjellige måter. Sporspotter og magnetiske skinnelys installerer armaturen på skinnen uten å åpne hull, og armaturen kan bevege seg på skinnen og belysningsretningen Den kan også justeres. Det er fortsatt en viss forskjell mellom LED-sporlys og magnetiske skinnelys når de er installert. Sporlys er installert inne i sporet, eller lampene er innebygd inne i sporet. Magnetiske sporlys bruker magneter for å tiltrekke lampene til banen. Dette er forskjellen mellom skinnelys og magnetisk sporlysinstallasjon.

Installasjonsmetodene for LED-spotlight med COB og LED-innfelte spotlights er helt forskjellige. De innfelte spotlightene kan ikke se hoveddelen av lampen. Installasjonsmetoden for LED-spotlights med COB er lik den for taklamper. Etter installasjon kan du se lyset tydelig. For hoveddelen av lampen kan vi bruke den overflatemonterte spotlighten som et dekorativt designelement for å matche. Og utenpåliggende spotlights trenger ikke være utformet med hull. Hvis innendørsscenen ikke kan behandles med hull, kan du vurdere å installere utenpåliggende spotlights.

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept