LED downlight Nyheter

Hva er fordelene med Blue moon COB LED downlight sammenlignet med SMD LED downlight

2022-08-15

1. Blue moon COB LED downlight produksjon effektivitet fordel

Produksjonsprosessen til Blue moon COB LED-downlight er i utgangspunktet den samme som den tradisjonelle SMD-produksjonsprosessen. Effektiviteten til dysebinding og trådbinding er i utgangspunktet den samme som for SMD-emballasje. Når det gjelder dispensering, separasjon, spektroskopi og emballering, er imidlertid Blue moon COB LED-downlight effektiviteten mye høyere enn for SMD-produkter.

Tradisjonell SMD-emballasjearbeid og produksjonskostnader utgjør omtrent 15% av materialkostnadene, og Blue moon COB LED-downlight arbeids- og produksjonskostnader utgjør omtrent 10% av materialkostnadene. Med COB-emballasje kan arbeids- og produksjonskostnader spares med 5 %.

2. Blue moon COB LED downlight lav termisk motstand fordel

Systemets termiske motstand for tradisjonelle SMD-emballasjeapplikasjoner er: chip-die bond-lodding skjøter-tinnpasta-kobberfolie-isolerende lag-aluminium. Systemets termiske motstand til Blue moon COB LED-downlight er: chip-solid krystalllim-aluminium. Systemets termiske motstand til COB-pakken er mye lavere enn for den tradisjonelle SMD-pakken, noe som forbedrer levetiden til LED-en betydelig.

3. Lyskvalitetsfordel

I tradisjonell SMD-emballasje limes flere diskrete enheter på et PCB-kort for å danne en lyskildeenhet for LED-applikasjoner i form av patcher. Denne tilnærmingen har problemer med punktlys, gjenskinn og spøkelser. Blue moon COB LED-downlight er en integrert pakke og en overflatelyskilde. Fordelen er at visningsvinkelen er stor og enkel å justere, noe som reduserer tapet av lysbrytning.

Tlf
E-post
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept